Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2007

V for Vendetta! (V*lentine's is banned)

Μήνυμα στο κινητό απ΄τα χαράματα. Ένας φίλος παλιοβολεψάκιας τραπεζικός υπάλληλος που δεν εννοεί ποτέ να καταλάβει ότι δεν πάμε όλοι δουλειά απ΄τις εφτάμιση. Μήνυμα- προειδοποίηση ότι σήμερα πρέπει να περιμένω μουβ από ένα κοινό φίλο. Η καλή μέρα απ' το πρωί φαίνεται (not). "Ελπίζω να μην του πεις ναι, του καημένου", το δεύτερο sms. "Ηe deserves better, dear". Κουέλλα, κουέλλα, αλλά μια αυτοπεποίηθηση την έχω, το ζώον.

Fast forward.
Μπαίνω στο αυτοκίνητο για πάω δουλειά. Tο στέικ του τελευταίου δείπνου ακόμη βέλαζε στο στομάχι μου. Ξού, τρελλή αγελάδα! Στο θέμα μας. Το ράδιο φιξαρισμένο στο BFBS - αγαπημένος σταθμός! Πολλή μουσική, λίγο μπλα-μπλα, καθόλου διαφημήσεις. Στο θέμα μας, ενταξει. "Αμ γιουρ λέιντιιιιι εντ γιου αρ μάι μαααααννν". Η Σελίν Ντιόν δεν κάνει για πρόγευμα. Ειδικά σήμερα, μέρα που ΄ναι. Πατώ το κουμπί του σι-ντι. "Φακ δεμ όοοοοολ"¨. Ξηγημένη η Μιλέν Φαρμέρ. Δικιά μας η τύπισσα. Πατάω το κουμπάκι του συν, το βόλιουμ ανεβαίνει στη διαπασών, τα μεγάφωνα αρχίζουν να τρίζουν. 'Νταξει η ατμόσφαιρα. Βάζω την πρώτη και ξεκινώ. "Φακ δεμ όοοοολλ".

Στο επόμενο τετράγωνο κόντεψα να τρακάρω. Μόλις έστριψα τη γωνία τους είδα μπροστά μου. Τουέντι-σάμθιγκ και οι δύο. Εκείνος καστανοξανθούλης, νοστιμούλης. Εκείνη δεν πρόλαβα να την τσεκάρω. Ήταν πάντως κοκκινομάλλα. Πρώτη δόση από το όβερ-ντόουζ κοκκινίλας που θα πάθω σήμερα. Περπατούσαν ανέμελα, χέρι-χέρι, σε κάποια στιγμή εκείνος την τραβά απ΄τη μέση, της σκάει ένα φιλί στο στόμα. Δεν σταμάτησαν για να φιληθούν. Στο περπατητό φιλήθηκαν. Ντόινγκ! Αν ήταν εκείνος μελαχροινός κι εκείνη ξανθιά, θα νόμιζα πως έπαθα διάλειψη και βλέπω το When Harry Met Sally. Συνέρχομαι. Τους προσπερνώ. Φτάνω γραφείο σώα και αβλαβής. Αλλά κατευθείαν τουαλέτα.

Ερώτησις: Οι κουέλλες ερωτεύονται;

2 σχόλια:

Κουέλλα Ένα είπε...

φυσικα και ερωτεύονται οι κουέλλες! εν ειμαστε πλασματα του του Θεού τζιαι εμεις;;
Αλλα εμενα η απορια μου ειναι. Του Αγίου Βαλεντίνου, στις κουέλλες δίνουν φκιόρα ή μια μάτσα χόρτα;

the bastard; unshaved. είπε...

Αγρέλια ολάν!
Θέλετε μου τζαι φκιόρα