Τετάρτη 11 Ιουλίου 2007

Νέα των λαγκαδιών και της παραλίας

Quick Update:
1. Πήγαμε παραλίες ( πάντου κοντά σε ξενοδοχεία που έχουν κήπους με γρασίδι-για ευνόητους λόγους) και πήραμε χρώμα. Ναι, και οι Κουέλλες έχουν tan!
2. Αγοράσαμε (σχετικά χωρίς πολλά επεισόδια) μαγιώ. Η Κουέλλα Δύο έπιασε πάλι βρακούδαν ( εν το φετιχ της τελικά). Εγώ έπιασα ένα φλοράλ και μοιάζω με φκιόρο μέσα στον κάμπο. Love it! Η Κουέλλα Τρία είναι η μοναδική η οποία δεν τρομοκρατεί το πλήθος με το μαγιό της.
3. Η Κουέλλα Τρια είναι τελικά η πιο πολιτισμένη και η πιο ευγενική από τις τρεις μας. Kouella Trois, on t' aime!
4. Ο Πρωταράς θέλει γερά νεύρα και δυνατές μασέλες. Μόνο αμα μασάς χόρτο ( από το καλό-if you know what I mean) επιβιώνεις στις παραλίες-παρκιγκ φορτηγών και άλλων τροχοφόρων.
5. Η Κουέλλα Δύο αμα κολυμπά εν όπως το μοτοράκι. Την μετρήσαμε και μπορεί να κάνει τη διαδρομή Κόννος-FigTree σε πέντε λεπτά. Άμα πνίγονται οι κουέλλες, οι ναυαγοσώστες πάνε να τις σώσουν ή φοβούνται να τους δώσουν το φιλί της ζωής;
6. Δεν έχει κλιάρους ναυαγοσώστες και αυτό είναι ένα πρόβλημα.
7. Ποτέ μα ποτέ μην αφήνετε την Κουέλλα Δύο κοντά σε φραπέ - θα σας εξηγήσω με σχετικό φωτορεπορτάζ.
8. Μετά από τρεις επισκέψεις, καταλήξαμε στο συμπερασμα: Κουέλλα Ένα και Κουέλλα Δύο είναι sun friendly ενώ η Κουέλλα Τρία έγινε well done μόνο στη μια πλευρά ( τι σως πάει;)
9. Το ότι ένα εστιατόριο είναι δίπλα από θάλασσα δεν σημαίνει ότι υπάρχει και φρέσκο καλαμαράκι ( ούτε καλά χόρτα - ρεζίλι αν με ρωτάτε). Επίσης δεν γίνεται στην χώρα της "πίρας" να σε χρεώνουν 90 σεντ για ένα τενεκούδιν κούννες ( ως και στα Καλά Καθούμενα το πιατούδιν με τις κούννες εν δωρεάν)
10. Τα κοπελλούθκια πρέπει να μένουν σπίτι τους (και μακριά από Κουέλλες) ώσπου να γίνουν 18. Εννοείται ότι πρέπει να προηγηθούν επισκέψεις στο γυμναστήριο ΚΑΙ στην αισθητικό γιατί είμαστε και ευαίσθητες Κουέλλες και δεν αντέχουν και πολλά πολλά τα ματάκια μας τα κουελλίσιμα.

Στο αμέσως επόμενο ποστ θα ακολουθήσει σχετικό φωτορεπορτάζ από τις μέχρι τώρα εξορμήσεις μας στην land of the sun.

6 σχόλια:

Person I. είπε...

Την Κουέλλα Τρία, που εν σηκώνει τον ήλιο, να την βάλετε πας την σούβλα που έχει μοτοράκι και γυρίζει οτομάτικαλλι μόνη της.
Τιπ: Εν θέλει σως. Μόνο λαδολέμονο.

Κουέλλα Τρία είπε...

Moi aussi je vous aime! mpeeee...
Quant au bronzage..je pense à me rouler dans la boue comme nos potes les cochons du champ d'à côté :p

@ Φτερό στον άνεμο
Super les brochettes à moteur mais le seul engin à moteur sur lequel j'ai envie de poser mes quatres pattes de Kouella, c'est une moto!!!

drakouna είπε...

Με ένα finance από την τράπεζα, αποκτάς το moto για να ξεκουράζεις τις ζάμπες σου κουέλλα μου :)

Ηλιας....Just me! είπε...

Τι ωραία πουπ ερνάτε άτιμες Κουέλλες! ΠΟυ είναι ο γιδοβοσκός να σας μαζέψει που ξεπορτήσατε και μας κάνετε και ζηλεύουμε! :D

Κουέλλα Ένα είπε...

κορούδες και αγόρι, εχει μια βδομαδα που παρακαλώ την Κουέλλα Δύο να ανεβάσει φωτογραφίες...τελοσπάντων..

φτερό, το λαδολέμονο σηκώνει και λίγη ρίγανη; αρέσκουν μας τα μπαχαρικά που ήταν πριν χορτα αντιλαμβάνεστε!

κουέλλα τρία...πόσες φορές σου είπα να γράφεις νούσιμα;; μπε!

δρακουνα, μανα μου ρε, έχει κουελλοδάνειο; ή εννα φανούν ρατσίστές και θα μας πιάσουν από το μαλλί να μας βγάλουν έξω; θέλεις να πάμε μαζί;

ηλία, ο γιδοβοσκός βρίσκεται κάπου στον πάτο της θάλασσας! kouella power!

Κουέλλα Τρία είπε...

@ Κουέλλα Ένα
ουπσσσς....:p