Τρίτη, 7 Αυγούστου 2007

Spot the difference

Κατ' αρχήν σόρι για την καθυστέρηση στα updates. Δεν πήγαμε διακοπές, όχι. Τουλάχιστον όχι ακόμα. Τρεις τζαι πόψε για τα δικά μας πλάτσα πλούτσα. Η Κουέλλα Ένα σ' ένα νησί, η υποφαινόμενη σε άλλο. Ναι, δε μας σηκώνει ένα νησί και τις δύο. Είμαστε Κουέλλες με ταμπεραμέντο, βλέπετε.

Η σιωπή των τελευταίων ημερών οφείλεται στο εξής γεγονός: είδαμε το Silence of the lambs! Και μετά την Σιωπή των Αμνών, ως κουέλλες εφκάλαμε το σκασμό.

Αλλά στο ψητ... Ουπς. Λέξη ταμπού. Δε λέμε ποτέ τη λέξη που αρχίζει από Ψου, τελειώνει σε Ο και στη μέση έχει Ήτα και Τού. Εκ κρίμα τα καημένα τα ριφούθκια.

Στο θέμα μας, λοιπόν. Η Κουέλλα Ένα σας υποσχέθηκε φωτορεπορτάζ από τις εξορμήσεις μας στις πλαζ. Κι επειδή τα σπασμένα της Ένα πληρώνει τα ως συνήθως η Δύο, here you go.

Κουίζ Νο1: Βρείτε τις διαφορές.


(Λύση: το φραπέ της Κουέλλας Ένα το Σάββατο (φωτό αριστερά) και το φραπέ της Κουέλλας Ένα την Κυριακή (φωτό δεξιά). Και τις δύο μέρες, η Κουέλλα Δύο όχι μόνο εshoνοσεν το φραπέ, αλλά επέρασε πουπάνω με το κρεβατάκι - hence το σπούρτισμαν του ποτηρκού. Συμπέρασμα: εκείνο το γουίκ-εντ η Κουέλλα Ένα εν εξόρτωσεν να πιει φραπέ.

Κουίζ Νο.2. Ξαναβρείτε τις διαφορές:

Λύση: (εκτός που τον πωπό της κορούς στη φωτό δεξιά, οι διαφορές στις άνωθι φωτογραφίες είναι η εξής μία: η αριστερή τραβήχτηκε το πρωί και η δεξιά το απόγευμα. Το συγκεκριμένο ζεύγος Εγγλέζων, άσπροι και παχιοί της μάνας του καμάρι, εν εταράξαν ούτε μισό εκατοστό ούλλη μέρα. Εγίναν well-done από τη μια πλευρά μόνο. Την επόμενη μέρα φαντάζομαι θα εγίναν φλαμπέ. Σημείωση: Ο εγγλέζος ροχάλιζε καπάλιν.

Το γουίκεντ που μας πέρασε πάλε επίαμε θάλασσα (κλασσικά). Στην Αγ. Νάπα νομίζω, γιατί από τα κύμματα ενόμιζα πως ήμασταν Χαβάη. Η χαρά του εγγλέζου! (εν έχω τίποτε με τους εγγλέζους. απλά έχουν πολύ χάζι ως λαός). Τζαι δώστου παλιώματα με τα κύματα. Ευτυχώς που εδεήθηκα τζαι αγόρασα καινούργιο μαγιώ, γιατί αν εφόρουν την βρακούδαν (που λαλεί και η Κουέλλα Ένα), ήταν να την γυρέφκω στο Nissi Beach. (σ.σ. ήμασταν Grecian Sands)

Aλλά το χάζι του προηγούμενου γουίκεντ ήταν το εξής: Ένας τύπος (όχι εγγλέζος fyi) όπως το βουνόν, δυο μέτρα ύψος και τρία μέτρα πλάτη - άνετα έπαιζε τον Κιγκ Κογκ σ' εκείνη τη πατάτα με την Naomi Watts- φορούσε ένα μαγιούδι μιτσί και κολλητούδι, το οποίο αποκάλυπτε το μέγεθος του τσουτσουνιού του. Το οποίο ήταν ας πούμε τόσο: [ ]. Και δεν υπερβάλλω. Εμείναμε, (Κουέλλες & Σία) και αναρωτιόμασταν πως μπορεί ένας άντρακλας ως τζειπάνω τζει να την έχει τόσο μικροσκοπική. Φυσικά η ατάκα του γουίκεντ: "Μάνα μου, την καημένη την κορού....." (κορού= η φιλενάδα του).

Φιλενάδα των Κουέλλων (που κάποτε εν τσούρα) αποφάνθηκε πως μπορεί ο τύπος ν' αναπληρώνει αλλιώς το χαμένο (έως ανύπαρκτο μέγεθος). Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα, οπότε εσκάσαμεν όλες. (Κουέλλες & Σία)

Σχετικό φωτορεπορτάζ (ω ναι, εφκάλαμεν τους και φωτο) θ' ακολουθήσει που εννα δεηθώ να κατεβάσω τις φωτό από την κάμερα.

Προς το παρόν, καλά μπάνια σε όλους!
Τρεις τζαι 'πόψε.

4 σχόλια:

Roaming είπε...

Καλές διακοπές! Ελπίζω να βοηθήσει ο θεός την κουέλλα 1 να καταφέρει να πιει φραπέ χωρίς να το shionosi...Ήρεμα και όι πελλαρες με άλλα ζωα!!!

UrbanTulip είπε...

Μα τι ζώα αυτοί οι Άγγλοι! Τι χρώμα πήραν μετά από τόσες ώρες στον ήλιο;

Κουέλλα Ένα είπε...

Παλαβή Κουέλλα Δύο, δεν θα ξανακοντέψεις στο φραπέ μου!

Ηλιας....Just me! είπε...

Τι καλά που περνάτε εσείς οι κουέλες στα παραλιακά λειβάδια! Και προσοχή στους ξένους που προσπαθουν να λιώσουν τους τόνους του bacon που έχουν φάει στον ζεστό μας ήλιο! Εσείς δεν είστε για ψήσιμο τουλάχιστον όχι ακόμα! Beeeeeeeeeeeeywatch! :D