Τετάρτη 27 Ιουνίου 2007

Κουέλλα παρα τη Κουέλλα

Η Κουέλλα Ένα είναι το πιο μουρμούρικο πλάσμα ιν δε χολ γιούνιβερς! Η γλώσσα της δεν έχει αμάντα (που έλεγε και η γιαγιά κουέλλα, ας είναι ελαφρύ το λειβάδι που την σκεπάζει). Πάντα κάτι θα έβρει να μουρμουρίσει. (Η Κουέλλα Ένα, όχι η γιαγιά μου. Αν και τώρα που το σκέφτομαι και η γιαγιά μου πάντα μουρμουρούσε για κάτι. Κι αυτό το κάτι ήταν η μέση της, η πίεση της, η χοληστερόλη της, τα τριγλικερίδια της, και λοιπά και λοιπά).

Σε σημείο δηλαδή, που οι υπόλοιπες κουέλλες-wannabe έχουν πάντα την εξής απορία "πώς την αντέχεις!;". H απάντηση μου είναι φυσικά πάντα η ίδια: "χχχχρρρρςςς, χχχρρρρςςςςς" (ήχος παρατεταμένου μασουλήματος πράσινης πανίδας, η οποία σημειωτέον με τέτοια ζέστη τείνει προς εξαφάνισιν). Δεν αδιαφορώ. Απλά έχω φλάγκαν (που έλεγε και ...guess who? η γιαγιά μου!).

Τις τελευταίες μέρες η Κουέλλα διατείνεται πως έμεινε μόνη της στο κλαμπ. Όχι τη Versus, όχι το Zoo, όχι τα Sfinouthkia. Το κλαμπ των S1ngles. "Κι εσύ τέκνον Βρούτε;" (Κουέλλα Ένα προς Κουέλλα Δύο). Μπάι δε γουέι, μόλις είδαμε το Rome (season one) εξ ου και το ιστορικό ίνφλουενς. Ο ντιβιντάς της Κουέλλας Ένα βαριόταν να της δώσει το ντι-βιντι με τα έξτρας, ενώ ο δικός μου καλός ντι-βι-ντας μου το έδωσε ολόκληρο. (εδώ πέφτει γλείψιμο γιατί περιμένω κάτι άλλες σειρές να έρθουν - ένι σατζέστιονς;;;;).

Τέσπα στο θέμα μας. Επειδή η Κουέλλα Ένα διατείνεται πως έμεινε σινγκλ στο κλαμπ των σινγκλ έχω να δηλώσω πως ως Κουέλλα Δύο παραμένω παρά τω πλευρό της.
Μερσί πουρ βοτρ ατανσιόν. Α τουτ α λερ.

8 σχόλια:

Κουέλλα Ένα είπε...

Νευριάζεις με κουέλλα Δύο!!
Τι σημαίνει γκρινιάζω;;
Εγώ; Που απλά διατυπώνω το γεγονός ότι εμείνα SINLGE και " της αντροπής"; Μείνε παρα το πλευρό μου και θα δεις! χε!! ε ρε μουρμούρα που έχει να πεσει!!!

By the way φίλοι συνμπλογκερς, το Rome εν μου άρεσε! Too wintery για μένα! ΑΑΑΑ ως και ο Πούλλος κόρη κουέλλα ήβρε γκόμενα!!!!!

Person I. είπε...

Ο Πούλλος επήε με τη μισή Ρώμη, Γαλατία και Αίγυπτο (να σου θυμίσω τη σκηνή με την Κλεοπάτρα;;;) τζαι εν ήταν να του καϊλίσει η πρώην σκλάβα του;
Συνμπλόγκερς (που λέει και η Κουέλλα Ένα) το Rome είναι ψιλοπατάτα. Αλλά έχει ωραίες σκηνές σεξ. Συμπέρασμα: δείτε το.

drakouna είπε...

Λήδα ντάρνιγκ!!! Μα είσαι εσούνι??

Δεν σε εκατάλαβα που την προβιά της Κουέλλας!

Κουέλλα Δύο είπε...

@ Κουέλλα Ένα. Ντάρλιγκ (καλά έσκασα, εν σου αρέσκουν τούτα. Της αντροπής θέλουν το ούλλοι αλλά αντρέπουνται να το πιάσουν. Ώσπου έρκεται ένας ποθκιάντραπος που απλά πιάνει εκείνο που θέλει. Συμπέρασμα: μείνε τζαμέ, τζαι σε λίγο θα έρτει κάποιος και θα σε αρπάξει και θα σε ακκάσει! (ξέρω αρέσκει σου)

@ Φτερό. Όταν δεις το season two πε μας τί θα γίνει γιατί βαριέμαι να δω παρακάτω.

@ Δρακούνα. Ναι, ο κύκνος εν έξω τζαιπεριμένει.
Ποιά Λήδα και πράσινες κουέλλες; Εννα μας πελλάνεις...

APOTINEDRA είπε...

Κουελλίτσες καύσωνας είναι θα περάσει, γιατί αυτό σας κτύπησε κατακούτελα, έτσι δεν είναι;;

Κουέλλα Ένα είπε...

morning....
με λύπη θέλω να σας πληροφορήσω οτι οι πυρκαγιές στο τρόοδος μας έχουν στερήσει και τη φύση αλλά και το φαγητό μας....tragique...


ΔΡΑΚΟΥΝΑ μα ποια Λήδα εν τούτη σιόρ;;

ΚΟΥΕΛΛΑ ΔΥΟ η θεωρία σου για το της αντροπής εν το μόνο καλό πράμα που εκατάφερες να το πεις και να ακουστεί και καλό :))

apotinedra μπορεί και να χεις δίκιο αλλά το καλοκαίρι πιάνει με η πελλάρα της μονής κουέλλας...

zappa είπε...

ε ειστε αρκόπελλες...

και single....

μήπως όμως αφού με γνωρίσετε.....

Κουέλλα Ένα είπε...

μήπως όμως αφού σε γνωρίσω γίνω πιο single;