Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2008

Πήγαμε για μαλλί....


Η εξαφάνισις μας δεν είναι πλέον αστείο. Ούτε καν χαριτωμένο. Και σίγουρα όσοι μας διαβάζατε θα έχετε βαρεθεί τον φαντομά-Zορό χαρακτήρα μας. Όμως αγαπητοί, σας ερωτώ : τι άλλο θα μπορούσανε να κάνουμε 3 κουέλλες, μέσα στο κρύο και όντας κουρεμένες; ( έμαθα πως το δικό μου μαλλί προορίζεται για εσάρπες missoni και πολύ χάρηκα! - χαλάλι). Μένουμε σπίτι μας, κοντά στο τζάκι ( αν είχαμε), κάτω από το air-condition (ανθυγιεινό) και κολλημένες στην θέρμανση ( ώσπου να μυρίζει οφτό κλέφτικό).
Τώρα θα μου πείτε, χειμώνας είναι αυτός; Βλακείες είναι. Πότε έβρεξε; Πότε βλάστησαν οι αγροί; Πότε και τι ακριβώς θα φάμε; Γιατί εγώ μεταλλαγμένες τροφές ΔΕΝ τρώω!
Λέγαμε φυσικά με τις υπόλοιπες κουέλλες, ότι αν θέλουμε να είμαστε μια Ευρωπαϊκή χώρα, με ίσα δικαιώματα θα έπρεπε όλα τα εστιατόρια να έχουν στο main menu και διαφόρων ειδών χόρτα! Ας είναι καλά το chop't στη Λήδρας με τις τέλειες σαλάτες, και έτσι μπορούμε και κάνουμε κάποτε ένα feast χορταρικών.
Φυσικά, για να πω και τη διαμαρτυρία μου ( είναι ο δικός μου ρόλος στο blog). Η Κουέλλα Δύο δεν κρυώνει γιατί έχει γκομενιαστεί οπότε μια ψυχή την βράζει και ας είναι και κουρεμένη. Αλλά αυτά ειναι τα καλοκαιρινά νέα. Και η Κουέλλα Τρία κρυώνει γιατί δηλώνει πως έχει λεπτό δέρμα. Αλλά επειδή συναναστρέφεται όλη μέρα με χοντρόπετσους, αγροίκους στη δουλειά της, βράζει από τα νεύρα της και ανεβαίνει η θερμοκρασία της. Και εγώ τι κάνω; Απλά δίνω τα γυαλιστερά μου ευρά στους παράγοντες του πετρελαίου για να μου γεμίζουν το ντεπόζιτο της θέρμανσης. Καθόλου δεν συμφέρει τελικά να είσαι κουέλλα και μόνη...

Επανήλθαμε δριμύτερες! ΜΠΕΕΕΕΕΕ!!!